اخبار خانه تئاتر, موسسه فرهنگی هنری خانه تئاتر

«چمدان و سگ ملوس» برگزیده جشنواره کراسرود روسیه شد

نمایش «چمدان و سگ ملوس» به کارگردانی آلبرت بیگ‌جانی برنده جایزه نوآوری از جشنواره بین‌المللی کراسرود روسیه شد.

به گزارش روابط عمومی خانه تئاتر از ایران‌تئاتر به نقل از روابط‌عمومی گروه دیماک، نمایش «چمدان و سگ ملوس» به کارگردانی آلبرت بیگ‌جانی که در تاریخ دوازدهم خرداد در جشنواره بین‌المللی کراسرود روسیه حضور داشت، توانست جایزه نوآوری این رویداد هنری را برای این گروه نمایشی به ارمغان بیاورد.

براین اساس، لوح تقدیر هیئت داوران و تندیس جشنواره خلاق‌ترین اثر نمایشی به این نمایش تعلق گرفت.

 نمایش «چمدان و سگ ملوس» پیش از این در جشنواره‌های متعدد بین‌المللی گرجستان، ارمنستان، تایلند، صربستان، اکراین ، روسیه وتهران_مبارک ایران شرکت کرده است.

طراحی لباس این اثر را مقدی شامیریان، طراحی و ساخت عروسک‌ها را آنی عیسی قلیان، مینا اصلانی و هلن مرسلی بر عهده داشته‌اند. طراح موسیقی و صدا نیز به عهده مانی منادی زاده بوده است.

بازیگری و عروسک گردانی این اجرا برعهده میثم میثاقی، امین میزا باقری و آرزو صدری است.

زهرا مریدی به عنوان دستیار و شروین درستی به‌ عنوان نورپرداز گروه را همراهی می‌کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *