اخبار خانه تئاتر, موسسه فرهنگی هنری خانه تئاتر

برگزاری مجمع عمومی کانون نمایشنامه‌نویسان و مترجمان تئاتر؛ متن محمد رحمانیان قرائت شد

مجمع عمومی کانون نمایشنامه‌نویسان و مترجمان تئاتر با حضور اعضا برگزار شد و ضمن ارائه گزارش عملکرد هیات‌مدیره و مدیرعامل خانه تئاتر، مسائل و دغدغه‌های صنفی اعضا مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط‌عمومی خانه تئاتر، مجمع عمومی کانون نمایشنامه‌نویسان و مترجمان تئاتر با حضور اعضای این کانون برگزار شد. در این نشست، گزارش عملکرد و فعالیت‌های انجام‌شده از سوی هیات‌مدیره ارائه شد و اعضا نیز دیدگاه‌ها، پیشنهادها و دغدغه‌های صنفی خود را مطرح کردند. همچنین در بخش‌هایی از این مجمع، موضوعات مرتبط با مسائل حرفه‌ای و صنفی اعضا مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه، آرام محضری رئیس هیات‌مدیره کانون گزارشی از فعالیت‌ها و روند اقدامات انجام‌شده ارائه کرد.

همچنین علیرضا گیلوری مدیرعامل خانه تئاتر نیز با تشریح برخی مسائل مرتبط با حوزه خدمات صنفی، توضیحاتی درباره مسائل بیمه و اقدامات صورت‌گرفته در این زمینه ارائه داد.

حمید دشتی بازرس و علی معتضدی مسوول امور مالی کانون و اسماعیل خلج از دیگر سخنرانان این نشست بودند. بابک والی نیز در این نشست به معرفی کتاب‌های خود پرداخت.

در بخش دیگری از این مجمع، متن محمد رحمانیان قرائت شد. در این متن آمده است: «چه دردی است این که شما دارید؟ درد نوشتن را می‌گویم! که آرام و قرار ندارید؟ که مثل اسپندِ سَرِ آتش در جوش و خروشید و اضطراب و سرآسیمگی؟

چرا مثل بچّه‌ی آدم سر جایتان نمی‌نشینید و دست از فکر و خیال باطل برنمی‌دارید؟ چرا چیزهایی می‌‌گوئید که نباید بگویید و سخنانی موافق را قلمی نمی‌کنید تا توشه‌ی آینده کنید؟ چرا اینهمه از صلاح و مصلحت خود بی‌خبرید؟ این یاغیگری و طاغیگری به کجای دنیا و آخرتتان آمده که لجوج و لجباز همچنان از ناگفته‌ها می‌نویسید و اسرار هویدا می‌کنید؟

عبرت نمی‌گیرد از آن که رفت سَرِ آن دارِ بلند؟ دوستانِ نمایشنامه‌نویس من! اگر پاسخ این پرسش‌‌ها را یافتید مرا هم در جریان بگذارید. که سال‌هاست به دنبال رهایی از این پندارها هستم. می‌دانم که همگی در این وسوسه‌ایم که بمیریم و هرگز، هرگز، هرگز چون موج آرام نگیریم… چرا که نیک می‌دانیم آسودگیِ ما نتیجه‌ای جز عَدَم ندارد.» محمد رحمانیان ۲ خرداد ۱۴۰۵ مجمع عمومی کانون نمایشنامه‌نویسان و مترجمان تئاتر با طرح و بررسی موضوعات صنفی و گفت‌وگوی اعضا پیرامون مسائل حرفه‌ای به کار خود پایان داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *