نشست هیئتمدیره انجمن موسیقی تئاتر با علیرضا گیلوری مدیرعامل خانه تئاتر، روز یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به دعوت ایشان در ساختمان آفتاب برگزار شد.
به گزارش گروه خبر سایت خانه تئاتر ، در این جلسه، اعضای هیئتمدیره با ارائه گزارشی از وضعیت کنونی، جایگاه حرفهای و ظرفیتهای گسترده انجمن، به بیان چالشها، نیازها و موانع موجود در مسیر فعالیتهای تخصصی موسیقی تئاتر پرداختند. همچنین در راستای تقویت تعاملات و بهبود سازوکارهای اجرایی، پنج پیشنهاد مکتوب و عملیاتی از سوی انجمن به مدیرعامل خانه تئاتر ارائه شد که نمایانگر توان علمی، تجربی و مهارتی اعضای فعال انجمن است.
در بخش دیگری از نشست، هیئتمدیره گزارشی از دیدارهای پیشین خود با دکتر مردانی (مدیر دفتر مرکز هنرهای نمایشی) و دکتر رضایی (مدیر دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) ارائه داد. این دیدارها منجر به شکلگیری همکاریهای مؤثر میان دو دفتر یادشده و انجمن موسیقی تئاتر شد؛ همکاریهایی که نتیجه آن برگزاری یک نشست رسانهای سازنده بود و در آن، بر نقش مهم موسیقی تئاتر و جایگاه انجمن به عنوان پل ارتباطی میان حوزه نمایش و موسیقی تأکید شد.
در ادامه، علیرضا گیلوری برنامههای کوتاهمدت مدیریتی خود تا پایان سال جاری را با هیئتمدیره انجمن موسیقی تئاتر در میان گذاشتند . این اولویتها شامل موارد زیر است :
الف) انتقال بخشهای اداری خانه تئاتر از ساختمان آفتاب به عمارت تئاتر
ب) تعریف و اصلاح ساختار اداری و ضرورت استقرار اتوماسیون اداری
ج) رفع آسیبهای ناشی از نبود دیتابیس و ضرورت ایجاد وبسایت فعال و کارآمد
د) الزام خانه تئاتر و انجمنهای تابعه به تدوین طرح توسعه و ارائه چشمانداز آینده