اخبار خانه تئاتر, موسسه فرهنگی هنری خانه تئاتر, ویژه اعضاء خانه تئاتر

برگزیدگان نخستین رپرتوار تئاتر تیک تاک در سنندج معرفی شدند

برگزیدگان نخستین رپرتوار تئاتر تیک تاک سنندج به سرپرستی افشین خدری و مرور آثار باقر سروش نویسنده، نمایشنامه نویس و هنرمند کردستانی جمعه شب با حضور جمعی از مسئولان و هنرمندان در سنندج معرفی شدند.

‌اختتامیه نخستین رپرتوار تئاتر تیک تاک سنندج، شامگاه گذشته(۱۰ اسفند) با حضور جمع زیادی از هنرمندان و مسئولان نهادهای فرهنگی استان در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد.

به گزارش گروه خبر سایت خانه تئاتر به نقل از ایسنا ، در این آیین و براساس رای هیات داوران در بخش کارگردانی از مبین عطایی کارگردان نمایش “سه خواهر” و اشکان کمانگر کارگردان نمایش “ویکنت شقه شده” تقدیر شد، دیپلم افتخار و عنوان برگزیده این بخش هم به کارگردان نمایش “رسن‌های گور”رسید.

در بخش بازیگری مرد از فرید سعید بازیگر مشترک نمایش‌های “سه خواهر”، “‌رسن‌های گور” و “ویکنت شقه شده” تقدیر شد و دیپلم افتخار این بخش به مبین عطایی برای بازی در نمایش‌های “ویکنت شقه شده” و” رسن‌های گور” رسید.

در بخش بازیگری زن از “روژین فضلی” و تینا کاکی بازیگران نمایش “طوفان” و درسا چتانی بازیگر “سه خواهر” تقدیر شد، دیپلم افتخار و عنوان برگزیده این بخش هم به صورت مشترک به هونیا صادق ایوبی بازیگر نمایش سه خواهر و مهسا قریشی بازیگر نمایش “ویکنت شقه شده ” رسید.

همچنین در بخش طراحی حرکت از هستی مرادخانی طراح حرکت نمایش “رسن‌های گور” و درسا چتانی طراح صحنه نمایش “سه خواهر” تقدیر شد، در بخش طراحی صحنه از فراز کاظمی برای طراحی نمایش رسن‌های گور و ویکنت شقه شده نیز تقدیر شد.

در بخش طراحی لباس از فاطمه محمدنژاد برای طراحی لباس نمایش “نویسندای که…” تقدیر و دیپلم افتخار به شکیلا پاینده برای طراحی لباس نمایش “رسن‌های گور ” رسید.

دیپلم افتخار بخش آهنگ سازی هم به مبین عطایی برای نمایش” رسن‌های گور” اعطا شد و در بخش پوستر و بروشور از هونیا صادق ایوبی برای نمایش “سه خواهر” و اشکان کمانگر برای نمایش “ویکنت شقه شده” تقدیر شد.

در بخش گریم هم از “کیمیا نیچی” برای نمایش “طوفان” و کیمیا رنجبر برای نمایش “رسن‌های گور” تقدیر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *