اطلاعات اعضاء خانه تئاتر, موسسه فرهنگی هنری خانه تئاتر

برای ایرج صفدری پیشگام صنعت چهره‌پردازی

به بهانه زادروز طراح و چهره پرداز پیشکسوت  جناب ایرج صفدری ، زاده ۱۶ بهمن ۱۳۱۷ تهران .او چهره پرداز و بازیگر سینما اهل ایران بود.

فعالیت هنری وی از دوران نوجوانی از سال ۱۳۳۲ در تئاترهای پارس، نصر، دهقان آغاز شد و در ادامه در تهران مصورکوچولوها به فعالیت خود ادامه داد.

در طی این دوران با افرادی چون فتح‌الله والا (مدیر وقت اداره نمایش و تئاتر نصر)، دکتر شروان، کوشان، سارنگ، نصرت اله محتشم ومهدی رئیس فیروز آشنا شد و از آن پس در جامعه باربد مشغول به کار و ادامه فعالیت شد.از ایرج صفدری به عنوان پیشگام و پیشکسوت صنعت چهره‌پردازی یاد می‌شود. وی نخستین کار رسمی خود را در سال ۱۳۳۷ در تئاترنصر در نمایش مرگ موش به کارگردانی فتح‌الله والا و در عرصه سینما، سال ۱۳۳۸ در فیلم سینمایی آسمون جل به کارگردانی نصرت‌الله وحدت آغاز کرد.

در کارنامه هنری ایشان برگ های درخشانی از خاطره و هنر موج میزند، در تئاتر ، سینما و تلویزیون ایران نقش ماندگاری بویژه در هنرگریم از خویش به جای گذاشته است .‌یادش گرامی و نام و هنرش جاودان باد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *